Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

To jsem netušil, že Adolfa takto velebil...

4 4
možnosti
Foto

Vy toho ještě netušíte mnohem víc. Např. neumíte číst mezi řádky v Peroutkových textech. Musel v té době psát tak, aby to prošlo, a aby vnímaví lidé poznali, jak to doopravdy myslí. S Vámi asi nepočítal. Rv

1 2
možnosti
ZH

Podle vašeho výkladu byl tedy Peroutka obdivovatel nacismu, který se zřejmě z obdivu k nacismu nechal zavřít do koncentráku?Rv Podle vašeho výkladu je rovněž zřejmé, že netušíte, jak fungovala cenzura v této předválečné době. Darmo mluvit. Váš blog je jedním slovem ostudný.RvRv!!

12 4
možnosti
OS

A víte, nebo aspoň tušíte, kolik takových sympatizantů bylo nakonec v koncentrácích? A kolik obdivovatelů a věrných stoupenců komunismu ty rudé zrůdy zavřeli, ne-li popravili? Nenechte se unášet vizí o tom, že tyhle -ismy byly (a jsou) ke svým stoupencům vždy vlídní.

4 2
možnosti
LF

L79u53k64a40s 37F12i24k32r

1. 9. 2020 3:59

Uz se clanek s presnou citaci nasel? ANO/NE? Ostatni je jen puste blaboleni ...

8 4
možnosti
BV

Pane Fikre,

bohužel Kaslová požaduje mnohem širší omluvu i za fascinaci Peroutky Hitlerem a nacismem, kterou prokazuje několik nesporně existujících článků. A tu jí opakovaně zamítají soudy ,takže se opět odvolala

5 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Ing. Petr Říha Původně hajný z Vysočiny, do konce roku 2010 místostarosta jedné z pražských městských částí. V současné době zahradník se specializací na asijské zahrady a tvarování okrasných dřevin. V komunální politice se angažoval nepřetržitě od roku 1990 do roku 2010.

Seznam rubrik