Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten úvod jste, kolego, přehnal. Číst už umím od druhé třídy ZDŠ, tedy od roku 1959. Skleróza zatím žádná. Na články o dojivosti či těžbě uhlí si ale nevzpomínám. Ale abych byl spravedlivý, občas se v týdeníku (ten šel v kině vždy před hlavním filmem) objevila reportáž ze SSSR o nějakých skvělých výsledcích. Váš další text už ale dal vše do pořádku.

Nejsem nakloněn číslům - ty se dají ohýbat podle potřeby. A když je to nutné, pak, jak přiznal i ministr Blatný, je označením "zemřel s covidem" označena i oběť autonehody. Pro mě je třeba určitým signálem "skutečného stavu" fakt, že v TV při utkáních basketbalové Euroligy z Moskvy nebo Petrohradu vidím v hledišti poměrně velké množství obsazených míst.

Mě ani nevadí, že u nás není možnost se nechat očkovat Sputnikem či jiným dostatečně dlouho testovaným svinstvem., za jehož vedlejší účinky se zodpovědnosti zříká smluvně i jeho výrobce. Rád přenechám "svoji vakcínu" těm, kteří se jí už nemohou dočkat. Spíše mi vadí, že nikdo nepracuje na vývoji léku a ty, co se ukázaly účinné, tak ty zmizely z trhu, v lékárnách nejsou a dovoz jejich adekvátních náhrad ze zahraničí (třeba z Polska) je zakázán.

0 0
možnosti
Foto

Pardon. Samozřejmě má být .... nedostatečně dlouho testovaným ....

0 0
možnosti
VK

technická: ta rozdělená slova nevypadají vůbec dobře. v redsysu existuje možnost si článek prohlédnout v režimu WYSWYG, využijte ji před publikováním, takhle se to nedá číst :-)

0 0
možnosti
Foto

P62e77t77r 97Ř66í39h45a

26. 1. 2021 19:09

Děkuji. Opravím

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Ing. Petr Říha Původně hajný z Vysočiny, do konce roku 2010 místostarosta jedné z pražských městských částí. V současné době zahradník se specializací na asijské zahrady a tvarování okrasných dřevin. V komunální politice se angažoval nepřetržitě od roku 1990 do roku 2010.

Seznam rubrik