Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Řího, to, že oslovujete svého předsedu veřejně v mediích a nejste schopni se "domluvit" neveřejně svědčí o tom, jaký je v ČSSD binec a co je to za partaj. Vy se věnujete politice od roku 1990 a za celých 24 let Vám nedošlo, že se špinavé prádlo pere doma?

Ale jsem rád, doufám, že jste tímto otevřeným dopisem Sobotkovi docílil toho, že ČSSD půjde volit o něco méně lidí. Předpovídám (a doufám), že ČSSD ve volbách propadne, obhájí méně než polovinu senátorských mandátů. Pokud se tak stane, panu Sobotkovi nezbyde než odstoupit ze všech funkcí, včetně té premierské. Jenže on pak stejně bude kývat hlavou a vysvětlovat, že to byl vlastně úspěch.

A něco závěrem - pane Řího, proč otevřeným dopisem v mediích nevyzvete pana předsedu Sobotku, aby konečně vysvětlil, proč odpustil několika firmám daně za více jak sto milionů a proč prodal OKD zhruba o 60 miliard levněji jeho kamarádovi Bakalovi.  Pokud Vám jde o odstranění podvodů a korupce, byl by to od Vás logický krok.

A jak známo, pan exhejtman Rath nebude zřejmě jediný korupčník v ČSSD, protože policie šetří korupci již ve více regionech, kterým ČSSD vládne.

Říká se, že ČSSD nechala zlikvidovat Mrázka. Nevím, co je na tom pravdy, ale pravdou je,.že Vaši představitelé soustavně lžou ve volebních kampaních i po nich je zřejmé. Osobně si myslím, že je v ČSSD mnohem více kmotrů, než v ODS a TOPce dohromady.

0 0
možnosti

J89a74n 18R72á32ž

7. 10. 2014 18:46

Přečíst ještě jednou a pozorněji. Pan Říha neoslovuje předsedu své strany! Z článků nevyplývá, ze by byl členem ČSSD!

1 0
možnosti

Pro myslící a slušné lidi je ČSSD naprosto nevolitelná partaj.

Co si například myslet o jejich jihomoravském hejtmanovi Mihály Haszekovi, který je usvědčeným lhářem - a pořád si ho drží v čele kraje. Co si myslet o primátorovi Brna, který vystudoval na jakési podvodné škole a jeho diplomová práce je na úrovni ZDŠ, platí z našich daní svou milenku, atd atd

1 0
možnosti
Foto

No jo,ale říkejte to např. v SM kraji tam je budou volit pořád!!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Ing. Petr Říha Původně hajný z Vysočiny, do konce roku 2010 místostarosta jedné z pražských městských částí. V současné době zahradník se specializací na asijské zahrady a tvarování okrasných dřevin. V komunální politice se angažoval nepřetržitě od roku 1990 do roku 2010.

Seznam rubrik