Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem pro, ale v tomto případě také proto,že Národní výbor proti stržení sloupu odsoudil.

0 0
možnosti

Jsme do značné míry vykořeněný národ. Po vlnách represí a emigrací už tu zbyl jen ten "lid" . Chybí nám nejen Mariánský sloup,ale i památky předkřesťanské a přemyslovské.

O škodách způsobených kulturní revolucí husitskou škoda mluvit. A znovu a znovu byly konfiskovány a vyháněny elity,tu protestantské,tu katolické, Židovské i německé,šlechtické ,kulturní i hospodářské. Mám pocit ,že tak často a opakovaně snad nebyla devastována žádná jiná evropská země / i když taková Francie nebo Ukrajina dostaly taky řádný díl/

Regeneraci odhaduji na celá staletí.

3 0
možnosti

J89o52s65e64f 16P26o79t51r

24. 3. 2014 21:23

Česká společnost žije již více než 100 let ve falešné dějinné realitě, dívá se na své dějiny přes překroucené, nepravdivé a lživé smyšlenky, jež od dob jednotného československého národa přes vědecky podložený reálný socialismus intenzivně vymývají mozky  obyvatelům českého prostoru.

Není bez zajímavosti, že proti připomínkám tzv. "temného středověku", jak je v článku vzpomento , nejaktivněnji vystupují lidé spojeni  s krajní levicí a pak celý zástup primitivů adorující  např. Troškovy filmy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Ing. Petr Říha Původně hajný z Vysočiny, do konce roku 2010 místostarosta jedné z pražských městských částí. V současné době zahradník se specializací na asijské zahrady a tvarování okrasných dřevin. V komunální politice se angažoval nepřetržitě od roku 1990 do roku 2010.

Seznam rubrik